Translations of this page:

HILD Árverési 1x1

(az árverés menetének rövid összefoglalója)

 1. Kísérje figyelemmel a honlapon, hogy mely ingatlanok kerülnek árverésre. Ha van közöttük olyan, amelyet megvásárolna, tekintse meg az ingatlant. Az üzemeltető a licit előtt általában 30 napos bejárási időt biztosít az érdeklődőknek. Ebben az időintervallumban van lehetősége arra, hogy az ingatlant megtekintsék, előzetes időpont egyeztetést követően a honlapon megadott referenssel.
 2. Határozza meg, hogy meg akarja-e vásárolni az ingatlant, és hogy mennyit fizetne az ingatlan tulajdonjogáért.
 3. Regisztráljon a honlapon.
 4. Fizesse meg az aukciós regisztrációs díjat a honlapon jelzett bankkártyák valamelyikével – a díj megfizetése egyszeri követelmény, ennek teljesítése esetén a honlap összes aukcióján részt vehet.
 5. Licitáljon, és kísérje figyelemmel az ajánlatokat. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy még egy személyes bejárást tenne, akkor azt most még megteheti.
 6. Figyelje, hogy az aukció mikortól lesz érvényes. Ehhez a leadott érvényes liciteknek legalább a minimum árat el kell érniük. A minimum árat az üzemeltető határozza meg, a minimum árat üzemeltető nem teszi közzé.
 7. Ne feledje, hogy az aukció érvényessége esetén, amennyiben leütéskor az Ön ajánlata lesz a legmagasabb, de az Ön hibájából nem kerül sor a szerződéskötésre, az üzemeltető minden lehetséges eszközzel érvényesíteni fogja az aukciós szabályzat szerinti kötbérre vonatkozó igényét.
 8. Figyeljen az utolsó 5 percben leadott ajánlatokra, ezek automatikusan meghosszabbítják az aukció időtartamát a licit leadásának időpontjától számított 5 perccel.(Például, ha valaki a licitzárás előtt 2 perccel tesz érvényes ajánlatot, akkor az aukcióból hátralévő idő automatikusan 7 percre vált. Ezzel a módszerrel a tényleges licitzárás időpontja kitolható mindaddig, amíg érvényes ajánlat érkezik
 9. Ha Ön adta leütéskor a legjobb ajánlatot, és az aukció érvényes, akkor erről elektronikus levélben értesítést fog kapni, melyet kérjük, őrizzen meg.
 10. Ha Ön adta leütéskor a legjobb ajánlatot, és az aukció érvényes, kérjük, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot faxon vagy személyesen a referenssel, vagy az ingatlan tulajdonosával az adásvételi szerződés megkötése céljából. Erre Önnek és az ingatlan tulajdonosának a szabályzat értelmében 7 nap áll rendelkezésre.
 11. Ha az aukció leütésekor nem Ön adta a legjobb ajánlatot, vagy az aukció nem érvényes kérjük, látogasson vissza később aukciós oldalunkra, tekintse meg az újonnan meghirdetett ingatlanjainkat, és vegyen részt az aukciókon!
 
auction_1x1.txt · Utolsó módosítás: 2013/10/17 10:20 (külső szerkesztés)
 
Hacsak máshol nincs egyéb rendelkezés, ezen wiki tartalma a következő licenc alatt érhető el:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki